FREEMINDTRONIC

La revolució digital de l'NFC

Una nova aplicació permet crear de manera senzilla targetes de visita digitals

Freemindtronic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Freemindtronic, empresa andorrana especialitzada en ciberseguretat i protecció de dades, ha desenvolupat Cardokey, una aplicació que permet crear vCards NFC, oferint una solució ecològica i versàtil. En aquest sentit, minimitza l’impacte ambiental dels formats tradicionals de paper i permet la reutilització de suports NFC.

Versatilitat i seguretat: els actius clau de Cardokey

“Cardokey opera de forma anònima, sense servidor ni base de dades i sense sol·licitud d’informació personal. Funciona en temps real sense internet, complint amb els estàndards internacionals de protecció de dades i sostenibilitat”, afirma Jacques Gascuel, fundador i director de Freemindtronic.

Les característiques de Cardokey inclouen la possibilitat d’enllaçar a xarxes socials o llocs web. Aquestes característiques la converteixen en una eina versàtil adequada per a moltes aplicacions pràctiques. Disponible en dues versions, una de gratuïta i Cardokey Pro amb funcions avançades, el sistema és compatible tant amb telèfons Android com iOS. Cardokey incorpora la tecnologia EviSwap, amb reconeixement de caràcters escrit a mà (OCR) i optimitzador de memòria. Cardokey Pro permet la gestió de targetes de visita digitals, que es poden exportar en format CSV o VCF.

Innovació sostenible: tecnologia NFC ecològica

El compromís de Freemindtronic amb el medi ambient és el cor de la solució Cardokey. L’aplicació, en línia amb els compromisos de desenvolupament sostenible del Govern, permet formatar, eliminar i modificar els xips NFC que habitualment es rebutgen –forfets, etiquetes, targetes de transport...–, reduint així la producció de residus.

Disponible en 14 idiomes, Cardokey s’adapta a l’idioma del telèfon, proporcionant una experiència personalitzada per a professionals de tot el món.

Exemples pràctics

Gascuel cita alguns exemples d’ús en el món real, com ara la transformació per part d’una família dels xips NFC dels seus forfets d’esquí en records digitals, o empreses que utilitzen etiquetes NFC per convertir cartells en maquinari connectat. Així mateix, en una fira, un expositor pot oferir als seus visitants vCards NFC. Es tracta de targetes de visita virtuals i ecològiques, que utilitzen la informació de la targeta de visita en paper dels visitants. A continuació, podran intercanviar les seves dades de contacte amb l’aplicació gratuïta.

Cap a una revolució digital

En resum, Freemindtronic, juntament amb Cardokey, ofereix un enfocament innovador i responsable de la tecnologia NFC, posicionant-se com a líder en la digitalització de contactes comercials, però també com un actor important en la transició cap a pràctiques més ecològiques i sostenibles.

tracking