PROGDEV

La digitalització, clau de l'èxit empresarial

Progdev s’ha consolidat com a aliat essencial per al procés de transformació digital amb solucions personalitzades

Eduard Jové a la seu de ProgDev.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La digitalització s’ha convertit en un element clau en l’àmbit empresarial del segle XXI. Tant si es tracta de grans corporacions com de petites o mitjanes empreses, independentment del sector d’activitat, totes comparteixen el repte d’adaptar-se i abraçar la revolució digital per mantenir-se competitives en un entorn en constant canvi, i poder donar resposta a un perfil de client amb cada vegada més habilitats tecnològiques.

Els avantatges de la transformació digital són múltiples. “Permet millorar l’eficiència dins l’organització, facilitar l’accés i el tractament de les dades referents a la compa­nyia, oferir una atenció al client més eficaç i directa, guanyar en competitivitat, i reduir costos de gestió”, enumera Eduard Jové, fundador de ProgDev. L’empresa, creada el 2019, dona resposta a totes aquestes inquietuds mitjançant solucions de software a mida per a cada negoci, tant a Andorra com en l’àmbit internacional. Avui dia ja compta amb més de vint professionals en diferents departaments, des de disseny o desenvolupament fins a l’àrea comercial.

“Afortunadament, cada cop més empreses són conscients que cal apostar per la digitalització”, ressalta Jové. En aquest sentit, la pandèmia de la covid-19 va marcar “un abans i un després” i va accelerar en poc temps tot aquest procés. “Avui dia pràcticament no hi ha cap negoci que no hagi iniciat aquest camí d’una manera o altra”, precisa.

Per facilitar aquesta transició, ProgDev proporciona un programari totalment adaptat a la casuística de cada empresa. “No ens limitem a oferir un programa genèric, sinó que sempre treballem i desenvolupem solucions que responen a unes necessitats concretes”, assenyala Jové. “Des de sistemes de gestió i signatura de nòmines fins a programes de comptabilitat i facturació que tenen en compte la legislació i el marc impositiu andorrà, passant per disseny de pàgines web”, afegeix. A més, ProgDev també es distingeix pel desenvolupament d’aplicatius específics, tant per a escriptori, en format tradicional, com per a mòbils o tauletes. “Això facilita el treball des de qualsevol lloc i des de qualsevol tipus de dispositiu”.

ESTALVIAR TEMPS I MATERIAL

La digitalització permet a les empreses treballar de forma còmoda i eficient, estalviant temps i recursos materials. “Es redueixen costos en paper, impressió i emmagatzematge, ja que tota la informació està disponible a un clic, i alhora s’automatitzen fluxos i processos de treball”, comenta el director de ProgDev. “També permet facilitar la relació amb els clients a través de plataformes digitals, augmentar la seguretat de la informació amb còpies addicionals, i fomenta la mobilitat i la possibilitat de treballar de forma remota”, puntualitza.

En relació amb aquest últim punt, Jové posa en relleu que tota la informació de l’empresa es pot emmagatzemar al núvol, de manera que “s’hi pot accedir i consultar-la des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc on ens trobem”. Això també permet “estalviar els costos derivats del manteniment de servidors físics”, tot i que “també hi ha empreses que prefereixen mantenir aquesta opció, o bé combinar totes dues modalitats per guardar les dades”.

tracking