x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Busca tots els continguts del portal
Busca tots els continguts del portal

- Per buscar una frase exacta, posar-la entre cometes amb cometes dobles.
- Per buscar diverses paraules, deixar un espai en blanc entre elles.
- Per buscar una paraula o una altra, utilitzar la cadena 'OR' entre elles.

Cerca avançada Mostrar cerca avançada

Estàs veient: Notícies de la categoria LA CONTRA de qualsevol data

  • Ximena Bravo
    “La meva parella lingüística m'ha permès expressar-me”

    “La meva parella lingüística m'ha permès expressar-me”

    28/10/2019 - 06:56
    Participa en el voluntariat per la llengua des de fa dos anys
    Nascuda a Santiago de Xile fa 31 anys. En fa tres que viu al Principat, on va arribar com a temporera, però va decidir quedar-s’hi, motiu pel qual es va interessar a aprendre català.
  • Nuria Pablos
    “No està clar que una dieta sense gluten sigui més sana”

    “No està clar que una dieta sense gluten sigui més sana”

    27/10/2019 - 06:41
    Desmuntant mites alimentaris. Nascuda a Barcelona i resident al país, acaba de publicar, amb Elisa Mora, ‘Sin gluten y sin riesgos’, on s’explica què hi ha de cert i què no a l’entorn d’aquesta proteïna. Una part de les vendes del llibre es destinaran a investigació
  • Verónica Kuchinow
    “El nostre marc cultural no valora l'economia circular”

    “El nostre marc cultural no valora l'economia circular”

    26/10/2019 - 06:00
    Vers un sistema productiu net i sostenible Dimecres va impartir al CETAP de la Seu el taller ‘Com posar en marxa l'economia circular en pimes a través de la simbiosi industrial’, organitzat per l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)
  • Sandra Herver
    “La competició personal resideix en el treball diari”

    “La competició personal resideix en el treball diari”

    25/10/2019 - 06:00
    Als cinc anys va ser campiona de Catalunya 23 anys. Practica l’art marcial des dels quatre anys i mig. Feia més d’un any que no en feia per problemes mèdics i actualment ha reprès els entrenaments per poder tornar a competir.
  • Oriol Olm
    “El primer cop que vaig fer 'skimo' no em va agradar”

    “El primer cop que vaig fer 'skimo' no em va agradar”

    23/10/2019 - 08:37
    Nou membre de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme Canillenc de 15 anys, a punt de fer els 16. Té els Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana com a màxim objectiu. Aquest estiu es va proclamar campió del món juvenil de quilòmetre vertical
  • Maria López
    “La carn andorrana és un bon producte i es ven sola”

    “La carn andorrana és un bon producte i es ven sola”

    23/10/2019 - 06:00
    Propietària de la Carnisseria Àngela de la Massana des de fa 29 anys L’andorrana és una de les primeres carnisseres que van treballar amb Ramaders d’Andorra i no ho ha deixat de fer des que l’associació va començar a caminar, ara fa una vintena d’anys
  • Jordi Tarragona
    “En una empresa familiar sabem què és allò negatiu”

    “En una empresa familiar sabem què és allò negatiu”

    22/10/2019 - 06:00
    Va presentar ahir a l’Fnac ‘Continuar? Vendre? Tancar? Apunts d’un empresari familiar’ De Barcelona i advocat de formació ajuda famílies empresàries en la presa de decisions. Fa uns dies ho feia amb associats de l’EFA en un taller sobre l’empresa familiar al món del cinema
  • Marta Moran
    “La dansa dins l'escola és tan important com les lletres”

    “La dansa dins l'escola és tan important com les lletres”

    21/10/2019 - 06:44
  • Edgar Tarrés
    “El turisme és un reflex de la societat en la qual vivim”

    “El turisme és un reflex de la societat en la qual vivim”

    20/10/2019 - 06:52
  • Salvador Maura
    “Els bacteris fan el formatge; soc un pastor de bacteris”

    “Els bacteris fan el formatge; soc un pastor de bacteris”

    19/10/2019 - 06:00
    Passat i present d’una aposta de futur. Avui rebrà el premi Amic del Formatge al pavelló de la Fira de Formatges Artesans, de la qual va ser un dels principals impulsors ara fa 25 anys. Actualment elabora els formatges de Mas d’Eroles.
  • Sara Tallada
    “Era l'hora que el portés algú que els necessités més”

    “Era l'hora que el portés algú que els necessités més”

    18/10/2019 - 06:00
    Ha donat els cabells per fer perruques naturals. 13 anys. Nascuda a Sant Julià de Lòria, ha donat 20 centímetres dels seus cabells a una associació que es diu Mechones solidarios després de veure persones a les xarxes socials que ho feien.
  • Jordi Solé
    “Volem portar més gent a l'OTSO 25k de l'any vinent”

    “Volem portar més gent a l'OTSO 25k de l'any vinent”

    17/10/2019 - 06:00
    L’OTSO 25k és la cursa sobre asfalt més alta d’Europa i es va disputar a Andorra. Amb sortida des del centre d’Encamp i arribada al cap del port d’Envalira, la cita tenia un traçat de 25 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell positiu. Jordi Solé és l’ideòleg d’aquesta original cursa.
  • Demetrio Gómez
    “Fem els carrers per a la gent, per apropar-la al comerç”

    “Fem els carrers per a la gent, per apropar-la al comerç”

    16/10/2019 - 06:00
    Models d’èxit de convivència entre comerç i restauració, demà al Centre de Congressos 52 anys. Nascut a Pontevedra. Professor d’ensenyança secundària. És a l’ajuntament ininterrompudament des del 2009. Exposarà l’experiència a Pontevedra de convivència entre comerç i hostaleria.
  • Thierry Merle
    “Produir carn contamina més que els cotxes”

    “Produir carn contamina més que els cotxes”

    15/10/2019 - 06:00
    El cuiner del restaurant Carroi de l’Abba Xalet Suites Hotel (Sispony) presenta un menú íntegrament vegà en el marc de la 12a edició de les Jornades gastronòmiques la Massana Fogons.
  • Antònia Berenguer
    “Som la figura que està les 24 hores al costat de la persona”

    “Som la figura que està les 24 hores al costat de la persona”

    14/10/2019 - 06:49
    Fa 41 anys que treballa al sector sanitari andorrà. Original de Manresa, va venir al Principat quan tenia 21 anys i des de llavors s’ha dedicat a cuidar i atendre les persones als antics hospitals de Santa Coloma i Meritxell, i a Nostra Senyora de Meritxell
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts