UNIVERS BOMOSA

Més que un espai de 'coworking'

Hive five: digitalització, innovació, comunitat i sostenibilitat al servei del talent

Formació en remot per a emprenedors i start-ups des de la sisena planta de Hive Five.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En pensar en transformació digital s’acostuma a dirigir la mirada només cap a un canvi tecnològic com la via per aconseguir aquest objectiu, oblidant que en aquesta digitalització també seran importants altres factors, com ara l’humà pel canvi cultural i d’hàbits que comporta, però també la reformulació de l’estratègia i els diferents processos de la companyia.

Aquesta revolució 4.0 implica una transformació de la dinàmica de les empreses, i en moltes ocasions pel fet de passar del món analògic al món digital aquestes compa­nyies es troben sense espais adients o sense professionals que donin suport a aquesta adaptació.

En una situació similar també es poden trobar projectes o empreses emergents, nadius en un món digital, però sense disposar d’un espai que sigui l’adequat per fer créixer la seva experiència empresarial.

En aquest context, l’espai de coworking Hive Five té la visió de ser més que un punt on trobar una taula per treballar al centre d’Andorra, sinó que també proporciona als seus hivers un entorn còmode i estimulant, amb les millors condicions per fer créixer i desenvolupar els seus projectes. Univers BOMOSA posa a la seva disposició la seva experiència professional i acompanyament en l’optimització dels seus processos per millorar la competitivitat, aprofitant al màxim tot el potencial de digitalització que s’ofereix.

No obstant això, aquesta revolució 4.0 implica, també, una mirada més àmplia que el mateix concepte de transformació digital. Innovació, connectivitat i talent són idees que sumen i no es poden deixar a banda, com tampoc els valors de comunitat, xarxa i emprenedoria, inherents a l’ADN de Hive Five. Per una banda, perquè gràcies a la connectivitat dels espais comuns s’afavoreix l’intercanvi d’experiències i la creació d’una comunitat en un entorn obert de col·laboració i networking, on poder compartir habilitat i treure profit de les seves xarxes de coneixement. I, per l’altra, perquè des de l’espai de coworking s’organitzen formacions, trobades i sessions on els propis hivers poden aprendre, compartir experiències, opinions i consells i, d’aquesta manera, aconseguir una cooperació entre ells. L’objectiu de Hive Five és avançar cap al mentoratge de projectes i, fins i tot, l’acompanyament en la inversió.

Aquesta col·laboració, amb l’ecosistema d’emprenedoria que posa Univers BOMOSA al servei dels hivers per acompanyar-los en el creixement dels seus projectes, fan de Hive Five més que un espai de coworking. Com dirien els anglosaxons Hive Five és the place to be si tens un projecte de transformació digital.

Un espai sostenible

Hive Five també respon a la sostenibilitat mediambiental, valor que la transformació digital ha de tenir molt present. Amb fonts d’aigua per tal d’eliminar l’ús d’ampolles de plàstic, materials sostenibles, il·luminació amb leds i energia provinent 100% de font renovable amb l’etiqueta Llum Verda de FEDA, Hive Five és també el primer coworking d’Andorra neutre en carboni.

tracking