Notícies de

Psicologia

Els menors i l'ús del mòbil (III)

L'ús prolongat del mòbil per part dels infants pot tenir diversos efectes negatius en el seu desenvolupament físic i psicològic.

Medi ambient

Les dades i el missatge de la informació climàtica

Andorra Recerca + Innovació treballa en diferents projectes que requereixen informació climàtica per complementar els seus resultats i contextualitzar-los en el temps.

L'altra cara

L'altra cara de Marta Pujol

La primera secretària del PS i consellera del comú d’Encamp es decanta per una sèrie política i per un dels títols més representatius de Mercè Rodoreda.

Tema de la setmana - 7 DIES

Malalties d'hivern

Aquest hivern el fred ha trigat més a arribar, però com de costum ho ha fet acompanyat de les temudes malalties associades a l’època: els refredats, la grip i la covid han tornat amb força.

Editorial

Sentència absolutòria

El Tribunal de Corts ha considerat que Vanessa Mendoza no ha comès cap delicte contra el prestigi de les institucions després d’un judici que ha posat en valor la protecció de la llibertat d’expressió en el nostre ordenament jurídic

Lara de Miguel

“Vull fer veure a les dones que no tenen límits”

Està contenta d’aportar el seu granet de sorra posant en relleu la importància de trencar amb els rols i estereotips de gènere amb el seu llibre ‘Benvinguda a la realitat’, que va presentar ahir a la tarda a la biblioteca d’Escaldes-Engordany.

reportatge 

Escudelles en remull

La pluja no va impedir que Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana, Ordino i el Pas de la Casa celebressin el dia de Sant Antoni amb un bon plat de sopa i vianda.