Notícies de

Aquesta setmana

Tria d'envasos (i més)

Un 30% del que surt del contenidor groc és residu que no hauria de ser-hi. En una nau de la comella se separen els recipients i les deixalles equivocades

reportatge

Escapar-se està de moda

Quedar-se tancats en una cabana colgada per una allau de neu no sembla, inicialment, el cap de setmana perfecte. En canvi, ho és. Per als aficionats a les ‘escape rooms’, que comencen a ser legió i a desfilar pels tres espais que ofereixen la proposta a Andorra.

ACB LLIGA ENDESA

La lluita continua

El MoraBanc deixa enrere la històrica victòria contra el Barça i busca un nou triomf a la pista d’un Saragossa que va de “tapat”

Editorial

L'heliport arrenca

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va presentar a la majoria i minoria del comú d’Encamp els informes sobre l’heliport. D’entrada, l’acollida ha estat positiva i es comença a posar la maquinària en marxa per engegar el 2017

Abel Villareal

“El meu ofici es troba pràcticament desaparegut”

Es tracta d’un dels pocs forjadors medievals que queden. Amb 33 anys, el jove andorrà va fer una exhibició sobre com es produeix un ganivet a la manera antiga a la Farga Rosell d’Ordino. Un mestratge rar i excepcional.