L'FC Andorra es posa a un punt del líder

Els andorrans s’imposen al Manresa en el tram final amb un gol de Marc Pujol

L'FC Andorra es posa a un punt del líderF. C. A.

L’FC Andorra va patir molt per imposar-se al Manresa ahir a la Borda Mateu per la mínima (1 a 0) en un partit físicament dur. Una gol de Marc Pujol, que tornava després d’uns duels fora per lesió, a falta de 8 minuts per al final va deixar els 3 punts a casa i els andorrans, amb un partit menys, se situen a un punt del líder, l’Horta (29) que va empatar contra l’Avià. Els homes d’Emili Vicente van començar molt freds i van ser els manresans qui van tenir les primeres ocasions per posar-se davant en el marcador. Fins a tres en els primers 15 minuts. Les lesions de Cisteró (serà operat avui per un trencament de mandíbula) i Albert Moñino (problemes musculars) van destorbar la concentració dels locals, que van començar a tenir veritables problemes per aturar les arribades constants dels visitants. A la segona part, i amb 0 a 0 en el marcador, es va obrir un altre escenari per als andorrans, que van agafar les regnes del duel controlant el joc. Quan semblava que el matx acabaria en empat, Pujol, aprofitant un refús des de la frontal de l’àrea, va colar la pilota fent una paràbola (1 a 0, 82’). “Hem sabut aguantar l’empat i la segona hem tingut el control sense fer gaires ocasions, però amb la sensació que arribaria el gol i una genialitat de Marc ens ha donat els 3 punts”, va explicar Vicente. El proper partit serà el dia 4 de gener contra el Llagostera B (duel ajornat). “Volem competir amb els de dalt i arribar al primer lloc, però el dia 4 hem de tornar amb un triomf”, va dir el tècnic.