ACB LLIGA ENDESA

La lluita continua

El MoraBanc deixa enrere la històrica victòria contra el Barça i busca un nou triomf a la pista d’un Saragossa que va de “tapat”

La lluita continuaACB/PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del MoraBanc no es van cansar de repetir al llarg de la setmana que tot i la felicitat que suposa haver guanyat un poderós com ho és l’FC Barcelona Lassa, la lliga no s’atura i la lluita per poder ser a la Copa del Rei continua. Avui (12.30 h), el conjunt tricolor visita la pista d’un Tecnyconta Saragossa que s’ha mostrat molt competitiu les darreres jornades. Venen de perdre de només quatre punts a Gran Canària, de fer que la revelació de la temporada: l’Iberostar Tenerife, mostrés la seva pitjor actuació del curs al Príncipe Felipe, i de portar a la pròrroga tot un Baskonia a la seva pista. I Joan Peñarroya ho va avisar divendres en la roda de premsa prèvia al duel. “Van de tapats però tenen un senyor equip, i a sobre estan competint molt bé tots els partits”, va alertar el tècnic egarenc.

Tot i que la situació dels aragonesos en la classificació (onzens amb quatre victòries i set derrotes) no indica que són un dels rivals més potents, Peñarroya va lloar la plantilla del Saragossa. “Tenen tots els jugadors disponibles i un equip molt complet. Si he de repassar els jugadors perillosos els podria dir tots”, va dir l’entrenador del MoraBanc.

Per superar un Saragossa que va pel bon camí a nivell de joc, els tricolors són conscients que hauran de millorar la seva versió competitiva com a visitant, apartat en què sumen dues derrotes seguides i només un triomf en cinc partits. “Guanyar fora de casa és molt complicat. No només per a nosaltres, per a tothom a la lliga”, recalcava Peñarroya, que hi afegia que “haurem de donar un plus i segurament començar els partits una mica més endollats, però els rivals també juguen”. El tècnic va puntualitzar que “no podem pensar ni que som l’equip que no perd un partit a casa ni que som un equip que quan va a fora juga malament. No crec que siguem aquest equip, però és cert que hem d’equilibrar algunes situacions fora de casa”.

La idea és començar a mostrar aquest equilibri avui en un partit en què Nacho Martín serà novament baixa per tercer enfrontament consecutiu. Serà el sisè partit en els onze disputats aquesta temporada en què el MoraBanc compti amb un jugador menys. “És una situació a la qual, malauradament, estem acostumats”, comentava el tècnic. Amb 10 jugadors a disposició, el conjunt tricolor s’enfronta a una nova prova de foc sense l’afició al costat en què les opcions de ser a la Copa poden augmentar considerablement en cas de triomf.

ELS PRECEDENTS

EL MORABANC JA SAP QUÈ ÉS GUANYAR AL PRÍNCIPE FELIPE

Els 10 jugadors disponibles del MoraBanc es van entrenar ahir a la tarda a l’escenari del partit, el pavelló Príncipe Felipe, on només hi ha dos precedents entre els dos conjunts que s’enfronten avui. El primer d’ells va acabar amb victòria local, però l’altre va caure del costat visitant. Va ser en la visita del MoraBanc al Saragossa el curs passat, quan va acabar guanyant per 80-73, per la qual cosa els tricolors ja saben què és vèncer al Príncipe Felipe. Aquella plantilla que va fer-ho possible, però, és ben diferent de l’actual.

tracking