Notícies de

reportatge

Aprendre a espavilar-se

El Principat compta des d’ahir amb un grup escolta, el primer que hi ha al país després de quatre dècades. Ensenyar als nens a ser autònoms serà un dels principis de la nova agrupació que han impulsat una quinzena de joves lauredians.

Reportatge de la setmana

La justícia del futur

El 5 de desembre passat es va col·locar la primera pedra de la nova Seu de la Justícia, un acte al qual van assistir el cap de Govern i els ministres Espot i Torres. L’edifici ha de dignificar l’administració de Justícia.

Recordes quan

Tot un poble bolcat

Era l’any 1955 quan tot el poble es va conjurar per portar a la pràctica la idea d’Esteve Albert, el 'pessebre vivent' d'Engordany. Passant fred i amb moltes ganes, durant vuit anys tothom es bolcava per l’èxit de la representació nadalenca

Quatre rodes

Canvi de xip

Víctor Filloy. El gerent de l’Associació de contractistes d'obra ha substituït la visita a les benzineres pels endolls. Des de l’estiu, té un Citroën C-Zero, un cotxe 100% elèctric.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Marta Pons

És la presidenta del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra. A més de les consultes, imparteix cursos i tallers. Ara en prepara un sobre alimentació, imatge corporal i entrenament mental.

L'hora dels millennials

Quan es viu per treballar

Cristina Garcia, terapeuta ocupacional infantil, gestiona amb 29 anys el seu propi centre per a infants