Notícies de

Laura Riba

“Als turistes els molesta el trànsit i pagar per aparcar”

Informadora turística d’Andorra la Vella. 18 anys. Amb ganes de començar la universitat a Barcelona, treballa al juliol pel comú fent enquestes i ajudant els turistes. Vol graduar-se en Belles Arts i destaca el tracte de cara al públic.

La tribuna

La 'paideia' de la fraternitat

Europa és el resultat de desplaçaments col·lectius i de formació d’identitats
acumulades que s’hi han assentat generació rere generació

Foc i lloc

Luxe i mort al Mediterrani

Des de les serres del Priorat es veu
el mar com si fossis al canal Viajar

Editorial

País d'esdeveniments

El mes de juliol, tot i ser ple estiu, no està considerat com a temporada alta. Esdeveniments com la Copa del Món de BTT, els espectacles del Cirque du Soleil i la Diada castellera dels Pirineus ajuden a portar turistes al Principat

Reportatge de la setmana

Territori BTT

Durant els últims anys Andorra s’ha convertit en una de les destinacions més importants per practicar bicicleta de muntanya, gràcies a l’ajuda dels grans esdeveniments que es fan al país.

Reportatge

La plaça de les Fontetes es queda sense veure castells de nou pisos

La colla castellera d’Andorra, acompanyada pels Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona, va omplir la plaça de les Fontetes de la Massana per celebrar una diada que va comptar amb més de cinc-cents castellers. L’acte coincidia amb la Copa del Món de BTT.

Reportatge DMG

Entre muntanyes

  • La casa de colònies AINA esdevé un projecte intergeneracional
  • El respecte pels altres i per la natura són valors fonamentals.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Carles Ramos

President de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA). Des de l’abril és el nou president de l’entitat, en substitució de Manel Ara. També dirigeix l’hotel Andorra Center.

Recordes quan

Tres dècades de joc

Els esports d'estiu d'Escaldes-Engordany estan de celebració. La iniciativa va sorgir fa 30 anys i es va consolidar com a alternativa ideal per conciliar la vida laboral i familiar.