Els partits no veuen assolible recuperar la jubilació anterior dels funcionaris

La plataforma sindical ha fet públics els plantejaments dels partits respecte a les demandes dels funcionaris

plataforma sindical candidats a cap de governFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La majoria dels caps de la llista nacional de les formacions polítiques que concorreran a les pròximes eleccions generals veuen "positiu i poc assolible" que els funcionaris es puguin jubilar amb els mateixos drets que tenien abans de la reforma de l'any 2015. Les conclusions s'extreuen de les respostes a l'enquesta enviada per la plataforma sindical als candidats a cap de Govern per conèixer el posicionament de cada formaciórespecte ales seves demandes.

Segons assegura la plataforma sindical, Andorra Endavant ésl'únicaformació que veu la proposta assolible, tot i que segons el document, el PS també portaria aquesta proposta al programa iDAno s'hauria posicionat al respecte.

El document també mostra que la totalitat de les formacions veuen "positiu i assolible" l'harmonització dels complements que perceben els membres dels cossos especials. Tot i això, de la taula final s'extreu que Acció no ho portarà al programa. Liberals d'Andorra ha estat l'únic partit polític que no ha respost al qüestionari, segons indiquen el funcionaris.

tracking