Mobilitat

Cancel·lació de línies i canvis al transport escolar

Govern desdobla tres línies de transport i avançarà 10 horaris de sortida per la previsió de nevades d'aquesta nit

Infants al transport escolar.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tancament de cinc escoles del sistema francès durant la jornada de demà amb motiu del seguiment per part d'alguns docents a la vaga convocadaper la reforma de les pensions ha causat la cancel·lació d'algunes línies del transport escolar que traslladen els alumnes de les escoles franceses d'Andorra la Vella i Santa Coloma. Es tracta dels vehicles 1622, 1642, 2018 2142, 2342 i 2233 durant el matí, i 1359, 1642, 2020, 2344, 2510 i 2133 de la tarda.

L'executiu informa que el seguiment de la protesta implicarà el tancament de l'escola francesa de maternal d'Andorra la Vella, l'escola francesa de primera ensenyança d'Andorra la Vella, l'escola francesa de maternal i primera ensenyança d'Encamp i l'escola francesa de maternal i primera ensenyança de Canillo. En nota de premsa, es concreta que l'associació de pares d'aquest darrer centre educatiu mantindrà l'espai obert per als alumnes que vulguin anar-hi.

Reforçament del servei de transport per les nevades

D'altra banda, i davant la previsió de nevades generalitzades d'aquesta nit, Govern informa que s'instauren de nou mesures preventives per disminuir l'afectació que pugui tenir la xarxa viària. D'aquesta manera, demà es desdoblaran tres línies del transport escolar i es modificaran 10 horaris de sortida per tal d'avançar-los "lleugerament". Les famílies dels escolars afectats pels canvis rebran la informació via SMS, indiquen en nota de premsa.

La sortida de l'autobús des de la Cortinada cap a l'escola andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma, el Mare Janer i el Lycée serà a les 7.10 hores, mentre que un segon vehicle sortirà des d'Arinsal a les 7 hores. A més, també des de la Cortinada els alumnes de 2a ensenyança i batxillerat del María Moliner i de l'escola andorrana de batxillerat sortirana les 6.45 hores. A més, s'avançaran fins a una quinzena de vehicles i línies escolars.

tracking