Notícies de

La tribuna

Cita

Convocatòria a les urnes

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Cecilia Santañes

Il·lustradora. Va néixer fa 55 anys a Escaldes i porta 20 anys en el món del disseny i la preimpressió. És autora dels llibres ‘El gran secret de la vaca Bruna’ i ‘Colors dins la foscor’.

El racó del psicòleg

Síndrome del pretensiós

Hi ha un estudi molt interessant que ha estat replicat moltes vegades que ens diu que set de cada deu persones es pensen -equivocadament- que són més intel·ligents que la resta de la gent.

Recordes quan

Un breu renaixement

La històrica fàbrica d’Aigua d’Arinsal va ser reoberta ara fa deu anys per l’empresari català Andreu Vilarrubla. Després d’uns inicis prometedors, l’aventura va acabar abruptament el 2016 per una intoxicació amb més de 4.000 afectats.

Editorial

Electors que ja han votat

El vot judicial es tancava ahir a la una del migdia a la Batllia havent recollit 6.253 sufragis, que representen un 20,57% dels 30.401 electors cridats a les urnes. És pràcticament la mateixa proporció que ara fa quatre anys.

Reportatge

Una descoberta per casualitat

Els murals de Sant Cristòfol d’Anyós van aparèixer la setmana passada gràcies a un cop del destí que va permetre que una fotografia d’una col·lecció privada arribés als historiadors adequats.

Reportatge

Sopars d'empresa: els canvis en la tradició

Les celebracions nadalenques de les empreses es mantenen compartint un sopar. El que està canviant és qui el paga, perquè cada cop més són els treballadors.

Quatre coses

6.253

Vinc del futur

Reflexionem-nos

Al catorzè dia els candidats (i els electors) van descansar, gràcies l’article 39 de la Llei 44/2022, del règim electoral i del referèndum.

a contracorrent

El motí dels candidats

Havíem citat els aspirants a les obres del Fener per a la tradicional fotografia, però excepte tres dels candidats, la resta va negar-se a fer-la allà.