Notícies de

ACB Lliga Endesa

Dominant un gran

El MoraBanc li ha guanyat més partits a l’Herbalife Gran Canària que a la inversa, un fet insòlit tractant-se d’un equip d’alt nivell

ACB Lliga Endesa

Trobar l'espurna

El MoraBanc Andorra necessita sumar la primera victòria per guanyar confiança després del mal inici de campanya

Reportatge

Quaranta veus, un cor

Onze anys el més petit, vuitanta el més veterà. El cor d’òpera impulsat per Andorra Lírica ha aplegat quaranta veus, el doble de les considerades òptimes per posar-lo en marxa. Inicia els assajos i debutarà al gener, amb ‘L’elisir d’amore’, al Claror.

Albert Cabanes Chao

“La relació entre caçadors i banders ha millorat molt”

>> De Sant Julià i enamorat de la muntanya, té 40 anys i en fa 20 que és bander
Cap d’unitat del cos, ha estat homenatjat per dues dècades de servei. Sosté que no canviaria per a res la seva feina i admet que prefereix la natura als despatxos.

Reportatge

Millor sanitat, més càncer

Andorra és un dels països amb millor sanitat del món, segons diversos estudis, i aquest podria ser un dels motius pels quals hi ha més casos de càncer.

Reportatge de la setmana

El francès es fa escoltar

L’ús de l’idioma del país veí s’ha vist reduït a la vida diària a causa de la caiguda del pes demogràfic de la comunitat gal·la, però els programes per revifar-ne la utilització conviden a l’optimisme.

De la meva agenda

Si jo fos ministre...

Si tingués la cartera d’Esports faria de la botifarra l’esport nacional

La tribuna

De Gaulle i el Che Guevara

La històrica visita de De Gaulle va ser un esdeveniment molt important per a certa obertura i el coneixement d’Andorra a fora, i el Che, per a alguns, era un personatge mític