Notícies de

La tribuna

Memòria d'un comiat commovedor

La fita de la vida és ben clara, penso: l’honestedat, i si no és possible del tot, almenys la modèstia, allunyats de qualsevol temptació de faraonisme

Editorial

The Cloud té data

El director general d’Andorra Telecom anuncia que l’edifici emblemàtic que albergarà la nova oficina comercial de la companyia estava en procés de reflexió i s’acabarà el 2020, però l’històric de dubtes que arrossega es mantenen

Reportatge de la setmana

Sense intimitat

La publicació de la imatge del motorista mort a la Massana ha rellançat el debat sobre l’ús adequat de les xarxes socials i el punt d’equilibri entre la llibertat d’informació i la preservació de la privacitat.

reportatge

Milers de lauredians s'apleguen a Canòlich

Centenars de lauredians i veïns d’altres par­ròquies del Principat s’apleguen al santuari per commemorar el dia de la patrona. Durant la jornada, que es va celebrar sota una calor suportable, es van arribar a repartir més de sis mil pans beneïts.

Recordes quan

Planter de poetes

Els Jocs Florals. El Cercle de les Arts i de les Lletres organitza des de fa més de quaranta anys una festa per descobrir joves promeses literàries del país.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Laura Lavado

Consellera de joventut al comú d’Escaldes-Engordany. Té 27 anys i ha estat una de les cares noves a l’equip comunal. Sense experiència en política, treballa com a administrativa de banca.

Aquesta setmana

Amb les mans al volant

La seva vida marxa sobre rodes. Literalment. Transporten persones, pacients, mercaderies, o competeixen fent carreres. Sempre amb les mans al volant i el peu a l’accelerador, s’encarreguen d’escurçar distàncies. Estem parlant dels que, per feina o per afició, es dediquen a professions lligades a la conducció de vehicles. Són molts, i la majoria encara porten nom d’home.

L'hora dels millennials

Diplomàcia i vida pública

Adrià Espineta és el president del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra i un aficionat a la fal·lerística

Quatre rodes

Amic dels Volvos

Pere Moles. El dissenyador i comissari de la biennal de Land Art sempre ha conduït Volvos. Darrere s’hi amaga una tradició familiar i el gust pel disseny dels països nòrdics. Actualment, porta un XC90, un cotxe híbrid.