Sanitat 

El SAAS torna a adjudicar les ambulàncies a la mateixa concessionària

L'empresa Ambulàncies Valira ha obtingut la millor puntuació

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Una ambulància a la porta de l'hospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ambulàncies Valira S. L. és la concessionària del concurs dels serveis de transport sanitari assistit no medicalitzat, segons ha anunciat el SAAS. L'adjudicatària és una de les dues empreses que s'havia presentat i està lligat a Egara, l'empresa catalana amb la qual formava l'UTE Andorra de Transport Sanitari (ATS) que havia obtingut la concessió anterior a la qual havia renunciat per motius econòmics. El tercer soci de l'UTE que formava part de la concessió anterior es va desvincular del grup d'empreses. 

El SAAS anuncia que l'adjudicació es publicarà al BOPA el 22 de maig i la implantació del servei començarà el dia següent, ja que és la mateixa empresa que estava fent el servei fins ara de manera provisional durant el període del nou concurs. El consell directiu del SAAS ha tingut en compte en la valoració de les ofertes els criteris del plec de bases, segons indica en un comunicat. La puntuació ha estat sobre 30 punts dels criteris qualitatius com són la valoració tècnica, l'experiència i altres millores, i els criteris quantitatius feien referència a l'oferta econòmica i el termini d'implantació sobre 70 punts, detalla el SAAS.  

La parapública aportarà 1,5 milions per al servei d'ambulàncies després d'incrementar la dotació del concurs anterior que estava al voltant d'un milió d'euros i va portar a la renúncia d'ATS. 

tracking