Salut

Govern no es planteja que el SAAS recuperi les ambulàncies no medicalitzades

El ministre Casal considera que "no cal encendre de nou les brases a les portes de la temporada d'hivern, un moment on es necessita el servei a gran rendiment"

El ministre Guillem Casal en la roda de premsa posterior al consell de ministresSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministrePortaveu, Guillem Casal, ha assegurat aquesta tarda que Govern no es planteja que elSAASrecuperi el servei de transport sanitari no medicalitzat, en referència a la proposta d'acord d'Andorra Endavant que encomanava a l'executiu a absorbir aquest serveia nivell delSAAS. Casal ha insistit que la finalitat de l'executiu és arribar a una solució "adient, consensuada i pactada" entre elSAASi els treballadors, "fet en què està treballant la ministra de Salut, Helena Mas".

El ministre ha apuntat que Mas reuniràproperamenttreballadors i sindicats per continuar treballant i ha manifestat que "en una situació onportàvem ja unes setmanes intentantcalmar la situació i trobar una solució, no cal encendre de nou les brases". En aquest sentit, Casal ha recordat que "estem a portes de la temporada d'hivern, un moment on es necessita aquest servei a gran rendiment". Finalment, ha apuntat que "qualsevol grup parlamentari és lliure de presentar les propostes d'acord que considerin oportunes per fer el debat necessari, però també cal fer-ho des de la cautela".

tracking