Lleure

Concerts de músics de l'ONCA a les Nits dels museus i les Nits obertes d'Ordino

Guillem Tudó, Duo de Vent, Cia La Monto i Guitar Bellows protagonitzaran actuacions al juliol i a l'agost

Guillem Tudó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA torna a participar en les Nits obertes d'Ordino i a les Nits d'estiu als museus amb cinc actuacions durant el juliol i l'agost. La primera serà demà passat a càrrec de Guillem Tudó, veu i saxòfon, que farà el concert La chanson française amb una selecció de clàssics i franceses com Edith Piaff, Gilbert Bécaud o Charles Aznavour. L'actuació serà al Museu Carment Thyssen i les entrades ja estan exhaurides, segons ha anunciat la Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà.

El grup Duo de Vent actuarà en el marc de les Nits obertes d'Ordino a Cal Pal, a la Cortinada, el 27 de juliol, amb la proposta Solistes de l'ONCA en Concerti el 28 de juliol a l'Espai Columba de Santa Coloma. L'oferta cultural inclou l'espectacle De piel, de la Cia La Monto a la Farga Rossell el 4 d'agost. Una proposta "que enllaça música i dansa en una actuació centrada en la pell, les sensacions i les emocions".

Els concerts finalitzen l'11 d'agost amb Guitar Bellows al Museu Carmen Thyssen. El duet oferirà Cançons de Cabaret i Vals musetterepassant melodies franceses. Totes les actuacions són amb entrada lliure i reserva prèvia.

tracking