NOMENAMENT DOBLE

Pilar Serrano acompanya Montserrat Capdevila a la CASS

Les representants compartiran responsabilitats en el consell d'administració juntament amb la resta de membres nomenats pel Govern i els electes

La CASS acumulava un dèficit a la branca general de 33,4 milions fins al 30 de setembre.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilar Serrano completa la representació del Govern al Consell d'Administracióde laCASS, segons informa l'executiu en un comunicat. El consell de ministres ha aprovat els nomenaments de Montserrat Capdevila, tal com ja va avançar el Diari, i Pilar Serrano. En aquest sentit, Capdevila i Serrano compartiran responsabilitats en el consell d'administració juntament amb la resta de membres nomenats per l'executiu -Jordi Cinca i Carla Guerrero- i amb els representants electes: MontserratNerasi Pilar Tomàs com a representantsdels assalariats, JacintRiscocom a representant dels pensionistes i Francesc Zamora en representació als empresaris.

Pilar Serrano és diplomada en Infermeria i va ser treballadora de la SAAS des del 1982 com a auxiliar i després com a infermera i formadora. També ha estat professora a la Universitat d'Andorra, segons informa Govern. Per la seva banda,Montserrat Capdevila va presentar-se a les eleccions comunals com a número dos de Toni Martí el 2003 amb el Partit Liberal i també el 2007 sota les sigles d’Unió del Poble. Quan Martí va renunciar el 2011 al càrrec de cònsol major per presentar-se a cap de Govern amb Demòcrates, Capdevila el va substituir al capdavant de la corporació escaldenca. Més tard va estar vinculada al partit taronja tot i que amb una posició més discreta. Les darreres eleccions del 2019 va ser membre suplent de la candidatura de DA de la circumscripció parroquial d’Escaldes, liderada per Sílvia Calvó.

tracking