x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
nomenaments

Montserrat Capdevila substituirà Albert Font per presidir la CASS

El nom proposat per Govern haurà de ser votat pels membres del consell d’administració
Montserrat Capdevila

Montserrat Capdevila

Montserrat Capdevila

Fernando Galindo
Actualitzada 05/04/2022 a les 14:19
El Govern proposarà l’excònsol d’Escaldes-Engordany i actual membre de l’Automòbil Club (ACA) Montserrat Capdevila per presidir la CASS en substitució d’Albert Font, que ahir va jurar com a ministre de Salut. La proposta ha de ser votada pel consell d’administració de la parapública, que actualment té un membre menys –a part de la falta de president– perquè el lloc de Susagna Arasanz, que va morir l’octubre passat, encara no ha estat ocupat.

Actualment, per tant, hi ha només sis dels vuit membres que constitueixen el consell d’administració. Capdevila tindria assegurats dos vots, a part del seu, amb el suport dels dos membres nomenats per l’executiu, Jordi Cinca i Carla Guerrero. Però per ocupar el càrrec cal majoria absoluta, de manera que l’excònsol escaldenca també necessitarà el suport d’algun dels altres membres del consell d’administració, ja sigui un dels dos representants dels treballadors, Montserrat Neras o Pilar Tomàs, el dels empresaris, Francesc Zamora, o el dels pensionistes, Jacint Risco.
Es desconeix de moment si a part de Montserrat Capdevila es presentarà una candidatura alternativa. En aquest cas, si cap aconseguís majoria absoluta es faria una segona votació en la qual guanyaria el candidat amb més vots.


TRAJECTÒRIA

Montserrat Capdevila va presentar-se a les eleccions comunals com a número dos de Toni Martí el 2003 amb el Partit Liberal i també el 2007 sota les sigles d’Unió del Poble. Quan Martí va renunciar el 2011 al càrrec de cònsol major per presentar-se a cap de Govern amb Demòcrates, Capdevila el va substituir al capdavant de la corporació escaldenca. Més tard va estar vinculada al partit taronja tot i que amb una posició més discreta. Les darreres eleccions del 2019 va ser membre suplent de la candidatura de DA de la circumscripció parroquial d’Escaldes, liderada per Sílvia Calvó.
Veure’n més
43
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts