Notícies de

cinema

Saben aquell

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Agenda

'Bipolar'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

televisió

Més 'Black Mirror'

Netflix renova la sèrie antològica per a una setena temporada. La nova entrega, sense repartiment confirmat, iniciarà la preproducció abans que finalitzi l’any.

Luly Seculín

“Els participants han de gaudir de la sessió de 'spinning'”

Els instructors Luly Seculín i Marc Ambrós han preparat una sessió d’esforç fins a la meta de Comallemple per reviure l’etapa andorrana de la Vuelta de l’estiu passat. La classe magistral de ‘spinning’ tindrà lloc dissabte a les 11 hores al Bici Lab. 

L'altra cara

L'altra cara de Désirée Abarca

A l’educadora canina i presidenta de l’associació protectora de gossos Nami li agrada passejar per la muntanya i gaudeix amb la música d’Aerosmith.

societat

Partits polítics i democràcia

A un capítol de The West Wing, el president Bartlet s’entesta a fer les trucades per a la campanya electoral del seu partit des de la seva residència privada en lloc de fer-les des del despatx oval, tot i que, certament, aquesta opció seria més pràctica, més còmoda i més productiva.

Tema de la setmana - 7 DIES

Black Friday amb seny

La jornada de compres del Black Friday s’ha consolidat en els darrers anys com una cita ineludible per a moltes persones que volen avançar les compres nadalenques