Notícies de

Cristina Cortés

“S'ha d'estar format per treballar amb nens”

És llicenciada en comunicació, estudiant de periodisme i és una apassionada de l’ensenyament. Va adquirir el diploma de monitora de lleure i de muntanya i, actualment, treballa a l’àrea de Joventut d’Andorra la Vella.

DE LA MEVA AGENDA

Un somriure, una emoció

Des del sortós any 1976, portem 47 estius de Colònies Populars de Canillo, avui AINA

La tribuna

Laberints

Els profunds misteris dels telèfons ‘intel·ligents’

Editorial

Afavorir la natalitat

Els models familiars han evolucionat i així s’evidencia en les darreres dades de l’Observatori. El context actual fa que les parelles tinguin menys fills i fa necessari apostar decididament per polítiques a favor de la igualtat i la natalitat

REPORTATGE

Els dipòsits, protegits

Les infraestructures clau de la xarxa d’aigua potable disposen en general de les mesures adequades de seguretat. Alguns comuns les ampliaran els propers mesos.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Alícia Luño

Artista. Té un màster en Gestió Cultural i combina la professió en l’àmbit museístic amb la passió per la pintura. Va arribar a Andorra fa cinc anys i ha trobat al país dels Pirineus un lloc ple d’inspiració.

En forma

IOGA

Unió de cos, ment i esperit, unió entre l’ésser individual (Jiva) i l’ésser còsmic o universal (Atman).

El racó del psicòleg

L'amor amagat

Aquest estiu us proposo un viatge per recórrer grans amors i desamors de la història, la literatura, el cinema i l’art. Us parlaré d’un personatge i la relació amb l’amor i teniu una setmana per endevinar qui és.