Notícies de

Reportatge

Els estius del passat

L'arxiu nacional implica la ciutadania en la identificació dels protagonistes d’imatges del segle XX. Twitter n’és el còmplice necessari.

De la meva agenda

Meritxell amb el poble d'Andorra

La festa del 8 de setembre no és una celebració anònima sinó una solemnitat fonamentada en la nostra història

La tribuna

Èxits

Fites d’esportistes d’Andorra fora d’escala

Editorial

La desaparició dels triennis

Un dels grans canvis que introduïa la Llei de la funció pública aprovada a les acaballes de la darrera legislatura demòcrata era la supressió dels triennis per reconvertir-los en quinquennis. Un canvi pendent més de tres anys després.

Reportatge

'Legend' Escura

Preparador físic i tècnic assistent de la selecció femenina d’Ucraïna, l’exjugador ha estat el primer a rebre el guardó de llegenda de mans de l’Associació de Futbolistes d’Andorra

Reportatge

Notes de poesia

Bàrbara Scuderi i David Font protagonitzaran el recital ‘Un passeig poètic i musical per l’Abcedari Solidari de Miquel Martí i Pol’.

Reportatge

L'atracció de Canillo

Satisfacció i balanç positiu en l’afluència de visitants al pont tibetà de Canillo des de la seva obertura. El mes que ve es reduiran horaris i l’estructura es tancarà amb la primera nevada.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Rosa Galobardes

Presidenta de l’Associació Marc GG (Ajuda mútua davant la pèrdua). Nascuda fa 56 anys a la capital. Mare de l’Àlex i el Marc. Ha treballat a la banca fins que va crear amb el marit l’associació. Autora de ‘Sempre junts’.