Notícies de

Lola Vega

“No he pensat a deixar-ho perquè el karate em fa feliç”

Té 13 anys i és una de les cinc lluitadores de la Federació Andorrana de Karate que està present aquesta setmana al Training Camp de Suances (Cantàbria), primera sortida des de l’esclat de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

La tribuna

Electoral

Els canvis milloraran l’accés al vot, però no corregeixen els defectes

Editorial

Construir més car

Si la construcció actualment ja és cara a Andorra, on hi ha un dèficit d’habitatges que dificulta a moltes famílies disposar d’un pis i té afectacions també per aconseguir mà d’obra, el preu del material agreuja ara aquesta problemàtica.

Ciclisme

La 21 ports es queda a casa

David Fernàndez es corona guanyador de la general després de l’última etapa, i Sergi Casabella ho fa entre els joves

El popular DJ Armin van Buuren durant el concert, ahir.

Reportatge

Àvids de tornar a gaudir de concerts

El millor DJ del món aterra al Principat en l’estrena de l’Andorra Mountain Music i fa vibrar els prop de 4.000 espectadors al concert

Festival Alpha Space

Gili veta els tattoos

La cònsol decideix a darrera hora que aquesta activitat quedi fora del festival Alpha

Recordes quan

El ramat de Setúria

La tradicional festa de la comunitat ramadera de la Massana sol tenir lloc al juny, quan els pagesos traslladen els animals a les pastures d’alçada. El capellà en fa la consagració i se celebra un dinar de germanor.

El racó del psicòleg

Mala sort

Sense cap mena de dubte la mala sort existeix, però sovint culpem la mala sort del que en realitat són les conseqüències d’una mala decisió

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Sónia Miguéns

Artista. Nascuda a Nisa (Portugal), fa 15 anys que viu a Andorra. És recepcionista. Formada en Belles Arts i Disseny va obrir una escola al seu poble natal. Ha exposat Una finestra a la vida a illa Carlemany.