Notícies de

Bàsquet

La crisi ja esquitxa

Diversos clubs de l’ACB han presentat un ERTO per fer front a les pèrdues pel coronavirus, l’últim,
el Baxi Manresa

Disputes veïnals

L’obligació d’estar confinats a casa ha provocat una disminució espectacular dels delictes, però ara els agents s’han de centrar més en petites picabaralles veïnals fruit d’una convivència que ara dura moltes més hores al dia.

Foc i lloc

Newton i la Covid-19

Com Newton va canviar el món i com podem fer-ho nosaltres

Editorial

El drama dels temporers

El tancament sobtat de totes les empreses del sector turístic per la pandèmia del coronavirus ha deixat prop de 1.500 persones en una situació de precarietat pel que fa a la subsistència i amb la incertesa de quan podran posar fi a aquest malson

Compra de 'segona' necessitat

Els centres comercials segueixen la normativa del Govern perquè només es pugui comercialitzar amb productes que es considerin de primera necessitat. Tot i això, a les xarxes socials ha sorgit la demanda de poder comprar altres productes, com ara material escolar.

Pandèmia mundial

Repatriats per la Covid-19

El tancament de fronteres i la retallada dràstica de vols ha convertit en un periple la tornada d’una desena de treballadors de Pas Grau Internacional, residents o andorrans, des de l’Azerbaidjan i l’Uzbekistan, on fan la temporada de neu. Avui tots ja haurien de ser a casa.

Crida desesperada dels temporers

Els argentins són els més perjudicats per la situació de tancament de fronteres decretat, que els deixa sense opcions