Notícies de

Futbol

Lima, fins als 41 anys

22 anys i 148 dies defensant la tricolor és el nou rècord mundial del capità, una marca que seguirà creixent. El central es veu amb força per seguir a la propera Lliga de les Nacions i de cara al Premundial decidirà quan posa el punt final a una trajectòria llegendària.

Luis Monje

“Amb la fotografia podem fer visible allò invisible als ulls”

Autor de l’exposició temporal ‘Fotografia científica’ del Museu del Tabac 60 anys. Ha dedicat més de mitja vida a l’estudi de les més de trenta arts fotogràfiques en l’àmbit de la ciència. És biòleg de professió però ho combina amb la seva passió, la imatge.

Editorial

Transparència i límits

Els tres grups parlamentaris de la majoria van presentar ahir el contingut de la proposició de llei de transparència i accés a la informació pública. Per primer cop tots els càrrecs públics hauran de presentar una declaració de patrimoni

Reportatge

18.000 'porros' curatius

Un resident de 63 anys es va asseure ahir a la banqueta dels acusats del Tribunal de Corts per un delicte major de tràfic de marihuana, i és que tenia plantades a l’hort 16 plantes que, segons la policia, equivalien a 27 quilos de droga, prop per dos anys de consum.