Estadi Nacional

Bonell afirma que "Govern ha rebut amb les mans obertes" a l'FC Andorra

La ministra de Cultura i Esports espera reunir-se properament amb el club per conèixer el futur projecte de la Borda mateu

La ministra de Cultura, Mònica Bonell, ahir a la sala de compareixences del Consell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, s'ha pronunciat després de l'enrenou de l'Estadi Nacional i l'amenaça de Gerard Piqué d'endur-se el club fora del país. En declaracions al Diari, la titular del departament ha volgut "lamentar el tuit" de Gerard Piqué perquè "no respon a la realitat", i assegura que "el Govern ha acollit amb les mans obertes a l'FC Andorra i així ho demostra el fet d'haver-los cedit l'Estadi Nacional, una instal·lació que utilitzaven molts clubs del país".

Bonell s'ha referit també a les inversions del club a la instal·lació governamental, i ha destacat que "han hagut de fer front a unes inversions d'uns tres milions d'euros [Piqué al seu tuit parla de quatre milions] per les exigències que demana LaLiga", i ha afegit que "Govern també ha invertit en l'FC Andorra amb una subvenció directa de la secretaria d'Estat d'Esports, i també amb Andorra Turisme".

Sobre les converses entre les dues parts, la ministra ha destacat que "des quevam jurar el càrrec ens hem reunit en diverses ocasions per buscar solucions per l'any vinent, i també pel futur, que és molt important, però perquè es quedin, ells també tenen la feina de buscar un emplaçament, que ens consta que ho estan treballant". Perúltim,Bonell ha explicat que es reuniranproperament, i ha afirmat que "ésimportanttenir la reunió perquè ens expliquin quin és el futur i veure de quina manera es potseguircol·laborant. No és ideal per a ningú, però ells no descarten haver d'anar fora del país de manera temporal fins que tinguin el nou estadi, i esperem que puguin explicar-nos el seu projecte".

tracking