Crisis del coronavirus

L'ACB també suspèn dues setmanes la competició

Només hi ha programat el duel del CV Encamp contra el CV Olot

L'ACB també suspèn dues setmanes la competicióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La crisi del Coronavirus no només s’ha endut per davant el futbol, ja que aquest cap de setmana tampoc hi haurà partits dels equips de bàsquet, handbol i vòlei (en aquest últim cas, només de base).

L’últim organisme a reaccionar va ser l’ACB, que passades les deu del vespre va anunciar que suspenia les dues properes jornades a causa del coronavirus. Tot i que en un primer moment s’havia optat per jugar a porta tancada, algunes veus (clubs i jugadors) van demanar l’ajornament, mesura que va acabar decretant l’associació. Així doncs, el duel entre MoraBanc i Bilbao Basket previst per diumenge es jugarà entre el 7 i el 10 d’abril, i el que s’havia de disputar la setmana vinent a Màlaga contra l’Unicaja quedarà programat entre el 21 i el 23 del mateix mes.

A primera hora de la tarda, la Federació Catalana de Basquetbol ja havia anunciat la suspensió de tots els seus partits, fet pel qual la base del MoraBanc Andorra tampoc competirà les dues properes setmanes.

Tampoc competiran la base dels equips de vòlei del país que juguen a Espanya (CV Encamp, CV Valls d’Andorra i CV Andorra) tal i com va anunciar la federació catalana, però sí que segueix programat el partit del sènior del CV Encamp de diumenge contra l’Olot, perquè la Primera Nacional depèn directament de la federació espanyola, que al tancament d’aquesta edició havia adoptat la mesura de jugar a porta tancada.

Per últim, els equips de la base de l’HC Engolasters tampoc podran jugar els seus partits després de la suspensió de tots els duels que depenen de la Federació Catalana d’Handbol.

tracking