“Estic content amb l'actitud”BC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, no es va mostrar gaire contrariat a l’acabament del partit. Després d’un primer quart on l’equip va oferir un recital d’encert, fregant el 78% en triples, als tres actes restants els tricolors, tot i competir, es van acabar fonent. “Hem de destacar el treball de l’equip en defensa davant d’un equip molt físic, més que el Mònaco, fins i tot.” Navarro va treure el vessant positiu de la derrota i va subratllar que “un altre equip hauria perdut aquí de 30 punts, perquè la Virtus ha jugat al seu màxim nivell i els hem demanat donar el cent per cent”.

L’entrenador vitorià va explicar que “hem competit”, però que l’equip havia tingut “moments dolents, especialment en atac, quan ens hem quedat bloquejats per la seva defensa i la seva intensitat”. Navarro va voler insistir que estava “content per l’actitud de l’equip, perquè avui [per ahir] era un partit per lluitar els 40 minuts i ho hem fet. Aquesta és la línia”. En aquest sentit, el tècnic del MoraBanc Andorra va cloure assegurant que “no ens trobarem cada dia amb jugadors com Teodosic, Gamble o Markovic, homes de primeríssim nivell i fitxatges que ha fet la Virtus per guanyar l’Eurocup i imposar-se a la Lega. Un equip de molt nivell”.

JUGADORS

Moussa diagne

"ENCARA NO HEM TROBAT LA TECLA A FORA"

El pivot senegalès va emetre un missatge semblant al de la resta. “Destaco l’esperit de lluita de l’equip, tot i no haver trobat encara la tecla fora de casa.” Moussa va exposar que “hem lluitat fins al final” i “necessitem recuperar confiança”.

Nacho llovet

"EN CAP MOMENT HEM ABAIXAT ELS BRAÇOS"

L’aler-pivot català va destacar que l’equip “en cap moment ha abaixat els braços”, tot i patir “moments delicats quan les coses en atac no han sortit”. Llovet va afegir que la Virtus “té molt de talent” i que es queda “amb el nostre esperit de lluita”.

tracking