Ibon Navarro

“Hem tirat la primera part”

“Hem tirat la primera part”ACB PHOTO / A. PÉREZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar ahir capcot a la sala de premsa després de la quarta derrota consecutiva de l’equip a la Lliga ACB que complica la presència de l’equip als play-off. El tècnic basc va assegurar que “el nostre segon quart és inexplicable, hem començat encertats al primer, però ells han pujat el seu nivell defensiu, han pujat les línies de passada i no hem estat capaços de llegir-ho”. Sobre la reacció de la segona meitat, Navarro va destacar que “m’ha agradat l’esperit de l’equip, ens hem agafat al partit, però ens ha faltat sort al tram final. La part bona és que no hem abaixat els braços”.

En relació a la tècnica que va rebre després de la falta clara no xiulada sobre Jelínek, el tècnic va manifestar que “al final la tècnica és un punt més, el que m’agradaria veure és si la falta a Jelínek ho era, perquè haguessin estat dos tirs lliures per a nosaltres amb quatre punts per sota, tot i que, amb el percentatge dels últims partits, no sé si els haguéssim fet”.

L’entrenador basc també va parlar de la quarta derrota consecutiva i de com queda l’equip, i tot i mostrar-se fotut, va assegurar que “aquesta és diferent, i és dolorosa per la primera meitat que hem fet”, mentre que sobre la situació en què queda l’equip a falta de només cinc partits per acabar la lliga, Navarro va dir que “hem de treballar igual que ho hem fet durant aquestes setmanes tot i no haver aconseguit cap victòria, hem de creure en el que estem fent per acabar la temporada de la millor manera possible, i si tenim alguna opció de ser al play-off, agafar-nos a ella”.

tracking