ACB LLIGA ENDESA

Retorn dispar?

Shermadini i Jaime tornen al Poliesportiu amb el misteri de veure com serà rebut el base madrileny després de la seva sortida.

Retorn dispar?ACB PHOTO / M. POZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit d’avui entre el MoraBanc Andorra i l’Unicaja de Màlaga tindrà, amb la presència de Giorgi Shermadini i Jaime Fernández, dos retorns especials però amb un regust diferent. Gio va deixar petjada entre l’afició tricolor durant les dues campanyes que va jugar al club, tal i com es va notar l’any passat quan el pivot georgià va visitar per primera vegada el Poliesportiu. Shermadini va ser la referència de l’equip, durant els seus dos anys al país amb Joan Peñarroya, en què va tenir una mitjana de 14,6 punts, 6,8 rebots i 19,3 de valoració en els 70 duels que va jugar amb la samarreta dels del Principat. Uns números que li van permetre ser quatre vegades el millor jugador de la jornada, dos el millor jugador del mes, i entrar al cinc ideal de la temporada 2016-2017 com a millor pivot de la competició.

Possiblement hi haurà més divisió amb el retorn de Jaime Fernández. El base madrileny va ser un dels referents de l’equip la temporada passada, però la seva marxa a l’estiu pagant la clàusula de rescissió del seu contracte (tenia vinculació amb el club fins al juny del 2020) no va agradar ni a part de l’afició, ni, especialment, a l’entitat. Només fa falta fer una passejada per les xarxes –que no van a missa però no deixen de ser un termòmetre– per veure que una part del públic no guarda el mateix record de Shermadini que de Jaime Fernández.

El jugador madrileny vindrà, però no està del tot clar si jugarà. A l’última jornada de lliga va fer-se un edema ossi al genoll esquerre que el va fer ser baixa a l’Eurocup entre setmana. Fins ahir al matí a l’últim moment no va estar clar si viatjaria, és dubte per jugar i, si ho fa, no será al 100% físicament.

Aprofitant la visita al Poliesportiu, va donar una entrevista al lloc web de l’Unicaja on va manifestar que “tinc un molt bon record d’Andorra, va ser una temporada maca per a mi”, i va afegir que “parlo força amb alguns jugadors i el cos tècnic i els segueixo molt. Va ser un any maco, vaig fer-hi amistat i tinc moltes ganes de veure’ls”.

tracking