ACB Lliga Endesa

Un matí diferent

L’expedició del MoraBanc Andorra va aprofitar ahir per visitar la Casa Vicens de Barcelona, propietat de l’entitat bancària.

Un matí diferentMORABANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va viatjar ahir cap a Barcelona i va fer un entrenament a la capital catalana, seguint la rutina habitual de traslladar-se el dia abans dels partits i exercitar-se a la ciutat de l’equip rival. Fins aquí, procediment habitual, però ahir els de Joan Peñarroya van tenir un matí diferent a la Ciutat Comtal.

Aprofitant el desplaçament dels tricolors per jugar contra l’FC Barcelona Lassa, ahir al matí van visitar la Casa Vicens de Barcelona, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí. L’any 2014 MoraBanc va adquirir l’edifici, que fins llavors funcionava com a casa privada, i fa cinc mesos va ser obert al públic després de 130 anys tancat, i ahir va convidar tota l’expedició. La Casa Vicens va ser la primera gran obra de Gaudí, es va construir entre 1883 i 1888 i actualment és tant bé cultural d’interès nacional com patrimoni cultural de la humanitat.

Jugadors, cos tècnic, el director general, Francesc Solana, i el president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, van gaudir de la visita a l’edifici situat al barri de Gràcia de Barcelona després de la invitació de MoraBanc. Una visita que ara també podran fer tots els abonats del club, ja que fins a final del mes de maig, presentant el carnet de soci del MoraBanc Andorra, podran gaudir d’un descompte de 2x1 per accedir a la Casa Vicens.

tracking