ACB Lliga Endesa

Ningú se'n refia

El MoraBanc visita avui un Divina Seguros Joventut que no remunta el vol a la classificació tot i la millora en el joc de les últimes jornades

Ningú se'n refia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Divina Seguros Joventut és antepenúltim, amb quatre victòries per les 13 derrotes que acumula, tres de seguides. Per la seva part, el MoraBanc és setè a la classificació amb 10 triomfs i ve de fer una actuació per emmarcar a la pista de tot un Gran Canària. Tenint en compte només aquests dos factors, tot fa pensar que el conjunt del Principat té les opcions de victòria a favor en el duel que avui (12.30 h) l’enfronta al Divina Seguros Joventut a l’Olímpic de Badalona. No obstant això, els jugadors i el tècnic del MoraBanc no ho creuen així.

De fet, avisen que els verd-i-negres es troben en un dels millors moments de la temporada. Si no ens quedem amb les dades estadístiques es pot veure que la Penya ha merescut més d’una victòria en els darrers enfrontaments i només els petits detalls l’han privat d’aconseguir-ho. A la pista del Montakit Fuenlabrada van perdre en un duel molt ajustat a la pròrroga i en el partit anterior, contra el Reial Madrid, van caure malgrat haver dominat gairebé tot el matx. “Si pensem que els hem de guanyar sí o sí ens equivoquem. En els últims cinc o sis partits han guanyat molt poc però n’haurien d’haver assolit dos o tres més com a mínim veient els seus duels”, avisava Joan Peñarroya en la roda de premsa prèvia al duel d’avui.

L’entrenador del MoraBanc no era l’únic que ho pensava. David Jelinek també alertava de la perillositat dels badalonins. “Encara que mirant la classificació estan en un altre lloc, els últims partits estan jugant molt bé i el partit serà difícil”, indicava. Quedava clar per les declaracions prèvies a l’enfrontament que, tot i el dolç moment pel qual passen els andorrans, ningú se’n refia i segueixen tocant de peus a terra.

Peñarroya anava més enllà sobre la perillositat del Divina Seguros i assegurava que “ens trobarem un equip que està convençudíssim que li queda res per començar a guanyar partits perquè ho està demostrant i estarà hipermotivat en un partit que té marcat al calendari en vermell”.

També ho pensa així l’entrenador del Joventut, Diego Ocampo, que es treia pressió del damunt. “Venim d’una bona línia de joc, però ens hem de treure de sobre la psicosi d’haver de guanyar. D’aquesta situació només ens en sortirem si l’acceptem”, exposava el tècnic de la Penya.

El MoraBanc, però, és un equip ple d’ambició i buscarà l’onzè triomf del curs i el tercer de manera consecutiva per consolidar-se a les posicions de play-off.

L'EQUIP, A BADALONA

Enfrontament amb retorns especials a les dues bandes

ANDORRA LA VELLA. El MoraBanc ja va entrenar ahir a Badalona en l’escenari que avui acull el matx entre els conjunts. El partit serà especial per a dos jugadors. Un és David Jelinek, que juga contra l’equip en què es va formar i en el qual va passar quatre anys. “Tornar a Badalona sempre és especial. Conec molta gent d’allà, però intentaré estar concentrat i ajudar l’equip a guanyar”, assenyalava l’escorta. També per a Luka Bogdanovic serà un duel una mica diferent, ja que es retrobarà amb alguns dels excompanys del MoraBanc.

tracking