ACB Lliga Endesa

Imbatut

L’equip andorrà no sap què es perdre contra el Joventut de Badalona des del retorn a l’ACB, ni tan sols en partits amistosos

ImbatutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc es juga avui mantenir una imbatibilitat. És evident que no és la del Poliesportiu d’aquesta temporada, ja que juga a l’Olímpic de Badalona. La imbatibilitat que està en joc és la que presenta en els precedents contra el Divina Seguros Joventut, l’equip que no sap què es guanyar el conjunt andorrà, ni tan sols en partits amistosos, des que fa dues temporades va assolir l’ascens a l’ACB.

El balanç a la Lliga Endesa entre els dos equips és de 5 a 0, mentre que comptant els amistosos i els duels a la Lliga Catalana la ratxa se’n va fins al 8 a 0. Vuit enfrontaments en dos anys i mig i en tots el MoraBanc ha acabat emportant-se el triomf. El dar­rer precedent, el mes d’octubre al Poliesportiu, es va allargar la imbatibilitat amb el clar triomf dels de Joan Peñarroya (92-73). El MoraBanc li té presa la mesura a la Penya, encara que canviïn les plantilles dels dos clubs. De fet, el Joventut no ha trobat la manera de vèncer ni a l’Olímpic, on els dos precedents anteriors el MoraBanc ha estat capaç de vèncer de més de 10 punts.

No obstant això, Peñarroya treia pes al balanç clarament positiu. “És només una estadística. Aquest any els hem guanyat una vegada i no cinc”, recordava l’entrenador. Tot i això, la motivació de mantenir-se imbatuts sempre hi és. “Tant de bo puguem alimentar l’estadística amb una altra victòria”, afegia el tècnic.

tracking