Futbol

L'FC Andorra guanya amb la llei del mínim esforç

L’equip tricolor, sense Emili Vicente a la banqueta, fa valer l’efectivitat per derrotar un Tona que té més la pilota

L'FC Andorra guanya amb la llei del mínim esforçXavier Pujol

L’FC Andorra manté la seva ratxa immaculada a la lliga (quatre victòries i un empat) després de der­rotar ahir a la Borda Mateu la UE Tona (2-0). Els homes dirigits per Emili Vicente, que no es va poder asseure a la banqueta perquè el club i Justo Ruiz encara no han signat la desvinculació, van sumar els tres punts amb la llei del mínim esforç davant un rival que venia de guanyar dos partits consecutius i que va tenir més la pilota, però sense arribar a fer mal.

El virus FIFA es va emportar per davant Ludo –lesionat al minut 23 amb molèsties a l’engonal– i Kike va patir un fort cop al cap que no li va impedir aprofitar un regal del porter visitant per obrir el marcador al minut 29. Era el primer xut a porta dels tricolors, ahir de negre. El Tona, ben posicionat, es va fer amb la pilota i abans del descans va crear dues ocasions per empatar.

La segona part va ser dels visitants, que van obligar l’Andorra a recular i a defensar la porteria de Ferran Pol. Però el Tona es va mostrar massa innocent mentre que els andorrans es trobaven sòlids en feines defensives. La pilota era del rival, però els minuts passaven i el marcador no es movia. Va ser al 88 quan arran d’un córner Emili Garcia va sentenciar. Segon xut a porta, segon gol i tres punts. Màxim rendiment per a un FC Andorra que segueix sumant i que a casa fa més d’un any que no perd.

Emili Vicente, content

El nou tècnic tricolor va reconèixer que “l’important era treure el partit endavant, que no ha estat fàcil. A la segona part ells ens han dominat posicionalment i hem hagut de defensar, però hem estat sòlids. L’equip ha competit bé i anem pel bon camí. Hem de seguir treballant. Ens ha faltat control i tenir més la pilota”.