Notícies de

Futbol

Victòries incontestables

L’Atlètic de Madrid reté el lideratge en golejar el Granada, mentre que el Madrid i el Barcelona no perden pistonada amb exhibicions davant del Deportivo i el Betis

ACB Lliga Endesa

Visita d'Eurolliga

El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona línia en el primer desplaçament de lliga, a casa d’un Baskonia que forma part de l’elit continental

Reportatge

Objectiu: la felicitat

La família d’Omar el-Bachiri, pare, mare i sis fills, el petit a penes amb un mes de vida, va arribar al Principat fa unes dècades, procedent de Melilla. Aquells van ser uns anys durs, els de la infantesa, dels quals l’ara escriptor treu profit per assegurar ‘Vivo como quiero’.

Reportatge

De 400 euros a 45

24 parades de roba de segona mà van participar ahir al mercat de gangues Vide Dressing, que el comú vol potenciar més amb vista a les properes edicions.

Miki Legendario

“Hem passat de gamberrets al fet que ens tinguin 'carinyo'”

És el 50% dels Quelcom (que veu el públic). 31 anys. Va venir de Mallorca amb la família “per comprar tabac” i s’hi van quedar. Ell i Ivan Lira són les cares de Quelcom. Al darrere hi ha tres companys més, recalca.

Reportatge

Alimentar la reflexió

Prop de 200 persones van assistir ahir a la dotzena de xerrades que TEDx va celebrar al Consell General. L’objectiu, focalitzar i “donar menjar al pensament”.

Reportatge de la setmana

Intimitat entre barrots

L’entrada en vigor de la modificació de la Llei del cos penitenciari comportarà que en el termini d’un any el centre d’internament de la Comella compti amb un espai de vis-a-vis per als presos.