Notícies de

Ramon Sasplugas

L'escarabat que vola

Ell i el seu Volkswagen escarabat 1.303 S conformen un tàndem perfecte. Encantat amb el primer que va tenir quan es va treure el carnet, ara ha volgut tornar als orígens.

De la meva agenda

Quaranta són quaranta

És una mena de sopa de pedres on tantes persones han dipositat les seves espècies

Reportatge

'Peccata minuta'

Cap fet anecdòtic ni aïllat, conclou la tesi de Josep Maria Palau Baduell, allò que els capellans dels volts del 1300 tinguessin concubina: a la majoria de les parròquies i deganats de l’Urgellet (incloïa Andorra) n’era el cas. Quotidià i acceptat. Pitjors pecats hi havia.

Reportatge

Gurus a la xarxa

Els ‘influencers’ s’han erigit com els nous prescriptors de marques i productes

Reportatge

Descobrir la tolerància

El comú va organitzar diverses activitats perquè les persones poguessin conèixer el món i la diversitat cultural a través de jocs, espectacles, la dansa o la gastronomia. L’any passat van assistir unes 2.000 persones a la jornada, una xifra que esperen repetir enguany.

Reportatge de la Setmana

Transport públic, en el punt de mira

Des del preu a la freqüència de pas. Els clípols dels anys 50 poc tenen a veure amb els actuals. Amb el nou sistema de línies pendent d’aplicar-se, el dia a dia dels usuaris dista de la perfecció.

Reportatge

Subterfugis d'un contrabandista

Recurs d’un home condemnat a dos anys de presó condicional i 50.000 euros de multa per intentar creuar la frontera del Pas amb tabac de contraban.