Rugbi

El VPC venç amb placidesa el Tarragona en l'últim assaig

Els del Principat van exhibir més físic i van dominar el Tarragona

El VPC venç amb placidesa el Tarragona en l'últim assaigXavier Pujol

El VPC Andorra va endur-se un triomf més que ampli davant del Tarragona, equip de la divisió d’honor catalana, en el darrer assaig abans de l’inici de la temporada (58-31). L’equip, dirigit ahir en solitari per David Kirikàixvili –Jonathan Garcia estava a l’Europeu sub-18 de rugbi de set–, va ensenyar alguns moments de bon joc i es va mostrar superior al rival, sobretot en l’aspecte físic, per dominar territorialment.

En un duel plantejat a quatre parts de vint minuts el Tarragona es va avançar amb un primer assaig però els locals van capgirar el marcador i van arribar a dominar per 24 a 7 poc abans del final del segon quart. Una touche llençada en curt amb habilitat i una intercepció en la passada van acostar fins al 24 a 19 el rival, però el VPC no va trigar a tornar les coses al seu lloc amb rapidesa, anotant-se quatre marques més fins al 41 a 19 del final del tercer període. No van canviar les coses en els vint minuts finals, on el rival va acusar el cansament i les diferències es van anar ampliant. Producte del relaxament final van arribar dues marques del Tarragona que maquillaven una mica el resultat. “Hi ha hagut coses que s’han fet bé”, deia Kirikàixvili. L’Estadi Nacional serà escenari el cap de setmana vinent de l’estrena en lliga, contra el Villeneuve du Pareage.