L'FC Andorra guanya amb patiment

Un gol en pròpia porta del Lloret permet als tricolors allargar la bona ratxa a la Borda Mateu

L'FC Andorra guanya amb patimentXavier Pujol

L’FC Andorra manté la fortalesa de la temporada passada a la Borda Mateu, on va sumar ahir la primera victòria a la lliga. Els tricolors, però, van haver de patir de valent fins a l’últim segon per der­rotar el Lloret (2-1), curiosament l’últim equip que havia mullat en terreny colomenc, el novembre passat.

Poca cosa es pot salvar de l’equip de Justo Ruiz en la primera meitat. No hi va haver combinació entre les línies i el Lloret es va mostrar com un conjunt més fet, ben posicionat i que sabia el que volia. Amb tot, ni un ni altre equip van gaudir d’ocasions clares per marcar. Al descans el tècnic andor­rà va fer tres canvis (van entrar Cisteró, Àlex i el davanter Kike) i la decoració va canviar. Es va veure un Andorra més ben situat al camp, amb més possessió de pilota i més perill al davant. Marc Pujol va estar a punt d’inaugurar el marcador de falta directa, però el porter Tusca va respondre amb una gran intervenció. Els locals van obrir la llauna a pilota aturada, de penal, per les mans d’Edu a xut de Kike. Cristian no va desaprofitar l’ocasió i va fer l’1 a 0 (59’). L’alegria va durar 7 minuts, perquè una badada defensiva dels tricolors els va costar l’empat, obra de Narcís. L’Andorra no va decaure i aquesta vegada la sort el va acompanyar quan una passada de la mort de Cristian la va tocar el visitant Raül per col·locar el 2 a 1 al marcador (74’). Ferran Pol va evitar poc després la igualada del Lloret i l’àrbitre es va menjar un penal clar sobre Ludo. El Lloret va avançar línies i va fer patir fins al final per als 3 punts, que es van quedar a casa. “Ha sigut un triomf importantíssim. En la segona part hem estat millor i hem guanyat justament”, valorava Justo.