La nova sensació televisiva

Can Yaman, actor de les telenovel·les turques, és el nou ídol

La nova sensació televisiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les telenovel·les turques estan de moda. Els protagonistes són autèntics ídols de masses i un dels més aclamats pel públic és l’actor Can Yaman, un jove de 30 anys que ha enamorat els espectadors amb el seu físic i la seva manera d’enamorar a les sèries Luna llena i Erkenci Kus: Pájaro soñador.

L’intèrpret compta amb 5,7 milions de seguidors a Instagram i actualment està de gira per Europa, on el reben amb grans pancartes per donar-li la benvinguda. Yaman ha visitat Itàlia, Grècia i recentment ha passat per Espanya, on va provocar una allau de crits i plors quan va arribar a l’aeroport de Madrid. Centenars de fanàtics, la majoria dones, l’esperaven i el volien tocar. Quan Yaman va aparèixer algunes fans van estirar-li el cabell i la roba. L’actor es va aturar per fer-se un parell de fotografies i, envoltat per la policia, va sortir corrent del recinte. El panorama a l’exterior de l’hotel on s’allotjava era el mateix. L’entrada estava plena de gent, però ell no va aparèixer per la recepció, ja que va al·legar que necessitava descansar. “Ho sento per tots aquells que m’esperen hores davant de l’hotel per veure’m. Ha estat un viatge molt esgotador i necessitava descansar. Espero veure-us demà”, va publicar a Instagram.

L’actor, conegut per la seva llarga cabellera i la barba, ha revelat que aviat se l’haurà de tallar i afaitar-se, ja que ha de fer el servei militar obligatori a Turquia. “M’han proposat donar-la per una causa benèfica”, va assenyalar Yaman.

tracking