Les estrenes més destacades d'aquest any

HBO i Netflix seran les grans triomfadores

Stranger Things s'estrenarà al juliol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els seriòfils estan d’enhorabona, ja que el 2019 ve car­regat d’ estrenes de sèries de televisió. La més esperada pels fanàtics de la ciència-ficció serà sense cap mena de dubte Stranger Things, a la plataforma de Netflix. Les aventures fantàstiques d’aquest remake dels Gonnies ja té data d’estrena: el 4 de juliol. Les aventures d’un grup d’amics suplirà el buit emocional dels amants de Joc de trons, ja que la superproducció d’HBO tancarà la saga a l’abril. La lluita pel tron de ferro acabarà abans de l’estiu, a l’esperada vuitena i última temporada d’una sèrie que, sense cap mena de dubte, ha marcat un abans i un després en el món audiovisual.

Els abonats a HBO també estaran d’enhorabona, la tercera temporada de True Detective s’estrena aquest 13 de gener, amb Nic Pizzolato prenent les regnes després de la poc tranquil·litzadora sortida de la sèrie de Jeremy Saulnier, després del tercer capítol. Aquesta temporada estarà ambientada en els Ozarks, la famosa regió muntanyenca de Missouri.

D’altra banda, qui es va quedar amb ganes de més després de veure la pel·lícula interactiva de Netflix basada en la sèrie Black Mirror, estrenada el 28 de desembre passat, que estigui tranquil. Tornen els capítols apassionants d’una de les sèries estrella d’aquesta plataforma de pagament. Tot i que encara no es coneix la data, l’estrena del tràiler de la cinquena temporada de Black Mirror apunta que serà d’aquí a poc.

Finalment, torna una de les sèries d’èxit del 2018, La casa de papel, guanyadora d’un premi Emmy. Les idees del Professor aquesta vegada tornaran exclusivament per als abonats a Netflix, ja que la plataforma s’ha fet amb els drets d’emissió i això de ben segur que assegurarà que el pressupost deixi de ser un problema i es vegi un increment de l’acció i dels valors de producció, sense abandonar els trets identitaris de les primeres temporades: la claustrofòbia i personatges memorables.

tracking