"M'he endut el ballarí del programa a Andorra"

Patry Jordán. La ‘influencer’ gironina resident des de fa un any i mig, és una de les participants al nou concurs de TVE ‘Bailando con las estrellas’

"M'he endut el ballarí del programa a Andorra"

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com descriu l’experiència a ‘Bailando con las estrellas’?

És molt dur. Assajo tres o quatre dies a la setmana tècniques que desconec i que tenen molts matisos, com ara els moviments del cap, la postura... És un esport poc agraït per la feina que comporta. A més, en ser un programa en directe, tot el que has estat practicant t’ho jugues en uns minuts. Tot i així, crec que fer-ho en directe és la màgia del programa.

Està rebent molt bones puntuacions a cada gala. Creu que arribarà a ser finalista?

Pot passar qualsevol cosa, perquè tot i que hi ha un jurat professional que fa valoracions, al final qui jutja és l’audiència. Sempre intento donar el millor de mi.

Practica els balls a casa?

Sí! Com que tinc poc temps per compaginar els assajos amb la feina i visc a Andorra, m’he endut el ballarí del programa i està vivint a casa.

Recentment, ha rebut crítiques per comentar públicament que resideix a Andor­ra. Què n’opina?

Crec que els comentaris negatius es diuen perquè hi ha gent que ha fet les coses malament i ha donat una imatge del país que no cor­respon. Jo visc, treballo i dormo cada dia a Andorra. He vingut perquè m’encanta el país i necessitava un lloc amb tranquil·litat. Soc una persona molt activa i no paro de treballar. Fa set anys que no puc fer vacances. En una gran ciutat, per exemple Madrid, m’hauria posat malalta.

Té 7 canals de YouTube i ara participa en aquest programa. Com ho compagina tot?

No ho sé. Sempre dic que si pogués demanar alguna cosa, seria temps. És impossible fer-ho tot sense una bona organització i l’equip de professionals que m’ajuda.

Té més seguidors d’ençà que apareix a la televisió?

No, perquè no és un programa relacionat amb el món digital. És cert que el nombre de mencions augmenta els dies que hi ha gala, però la interacció amb els seguidors segueix sent la mateixa.

Quins són els seus pròxims projectes?

Seguir fent vídeos pels canals a YouTube, acabar de tancar uns projectes que encara no puc explicar, i presentar un pla de 12 setmanes d’entrenaments per als seguidors de GymVirtual.

tracking