Tecnologia - 7 DIES

L'iPhone 12 arribarà a l'octubre

El llançament del renovat dispositiu d’Apple es retarda

L'iPhone 12 arribarà a l'octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El final de l’estiu sempre ve acompanyat de la presentació d’un nou iPhone per part d’Apple. Enguany ja ha presentat el renovat model de l’SE, el més econòmic de la marca nord-americana, i per aquestes dates s’espera l’arribada de l’iPhone 12, per al qual es preveu un canvi d’aspecte important. Des de finals de l’any passat ja es van anar publicant filtracions significatives del nou dispositiu, com el retorn dels costats rectangulars, similars als que tenien els models 4 i 5, novetats tècniques, com l’arribada de l’esperada connectivitat 5G, així com un increment significatiu del preu.

La presentació dels nous models solen arribar al setembre i a finals d’aquell mes o principis d’octubre els dispositius ja estan a la venda. Enguany, però, l’estrena es retardarà unes setmanes, segons va avançar el periodista especialitzat nord-americà Jon Prosser, que en el passat ha informat de moltes novetats de la marca de la poma molt abans de la presentació oficial. Com la resta d’empreses tecnològiques, Apple ha estat lluitant perquè l’afectació de la pandèmia sigui el menor possible, però no ha pogut evitar retards en el calendari. La presentació de l’iPhone 12 ha estat retardada al 12 d’octubre. Per tant, i segons Prosser, els nous dispositius no estaran a la venda almenys fins al dia 19 d’octubre. A més, els models Pro, els d’alta gamma, no arribarien almenys fins al novembre, tot i que encara no hi ha una data exacta de sortida a la venda al públic.

Per altra banda, segons el mitjà Bussines Insider, Apple té pensat treure a la venda a principis del 2021 un model d’iPhone 12 que només tingui connectivitat 4G, a diferència dels que sortiran aquesta tardor. S’espera que aquest dispositiu arribi al mercat cap al febrer, i també per un preu inferior al del model amb 5G, que segons la mateixa publicació seria d’uns 800 dòlars, aproximadament.

Rellotge i iPad, al setembre

A diferència de l’iPhone 12, els nous models de l’Apple Watch i iPad sí que arribaran al setembre. Segon va anunciar el mateix Jon Posser, la marca nord-americana té pensat presentar-los el 7 de setembre, tot i que aquesta data no seria definitiva.

tracking