Jugant amb joguines

Trobem des d’estimuladors perfectament dissenyats per al plaer, ja sigui masculí o femení, fins a curiositats estètiques com per exemple les mugroneres o tatoos sexuals

Jugant amb joguines

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ús de joguines sexuals està cada cop més acceptat en l’àmbit de la parella. La versió de la joguina sexual com a substitutiu de la parella física és només una opció. Inclús en el cas de tenir parella fixa, és recomanable ampliar la sexualitat pròpia amb tots els complements que afegeixin matisos. No avorrir-se, no fer de la sexualitat un ús fast food. Encara que l’ús com a relaxant o per alliberar tensions (no necessàriament sexuals) és molt freqüent. Actualment el ventall de possibilitats és cada cop més gran. Trobem des d’estimuladors perfectament dissenyats per al plaer, ja sigui masculí o femení, fins a curiositats estètiques com per exemple les mugroneres o tatoos sexuals que s’esborren en uns dies o aplicant-hi alguna solució.

Els avenços en ergonomia i adaptabilitat han creat estimuladors que gairebé necessiten una explicació per entendre com fer-los servir. Encara que no perden vigència els vibradors clàssics amb forma de penis. Inclús es fabriquen simulant el tacte de la pell amb material hipoal·lergènic per evitar reaccions a la pell. Alguns homes veuen en aquestes joguines un competidor i són reticents a utilitzar-les. Però només són pors infundades. Encara no es fabriquen estimuladors que donin abraçades o amb els quals es pugui parlar (tot i que algunes persones tampoc ho fan).

Per tant, es tracta de deixar enrere les limitacions que ens impedeixen explorar la sexualitat en parella jugant amb complements. S’ha d’indicar que moltes de les joguines es compren en forma de sorpresa o regal. Una opció més interessant és comprar-les conjuntament, així es pot consensuar el tipus de joguina. Tampoc és necessari o obligatori utilitzar una joguina quan no ens fa el pes. Un estudi va trobar que els homes sempre compren els vibradors pensant en la parella més grans del que els escolliria ella mateixa. El rerefons és la fantasia de penetrar la parella amb un penis gran. Elles també poden tenir una fantasia similar amb una vagina d’imitació fabricada en silicona o les actuals boques o llengües estimuladores.

tracking