Cel·lulitis i adipositats localitzades (II)

La intralipoteràpia destrueix el greix sense cirurgia

Cel·lulitis i adipositats localitzades (Ii)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La carboxiteràpia consisteix en la utilització de diòxid de carboni o CO2 medicinal, gas amb gran capacitat de difusió, que provoca un increment de la microcirculació local i major aportació sanguínia a la zona, i a més incrementa la síntesi de col·lagen si s’injecta intradèrmic, de manera que millora la flacciditat cutània, les arrugues i les estries.

Sempre que hi hagi un excés de pes, afegirem una dieta, de preferència proteïnada, per afavorir la pèrdua de greix i no perdre massa muscular.

Si malgrat tenir el pes adequat i haver tractat la cel·lulitis amb aquestes dues tècniques ens queden adipositats localitzades en llocs concrets, podem utilizar la intralipoteràpia, que és una tècnica fàcil de realitzar i mínimament invasiva.

Amb la intralipoteràpia aconseguim una disminució de forma definitiva de les adipositats que tractem, i és l’única solució no quirúrgica efectiva per destruir el greix. Consisteix en la injecció amb petites agulles o microcànules dins del greix d’una substància amb efecte lipolític, és a dir, un producte que actua com a detergent del greix i el destrueix. Provoca una lipòlisi controlada o destrucció de la cèl·lula grassa o adipòcit, que posteriorment s’eliminaran pel sistema limfàtic just en el lloc de la injecció.

Aquesta teràpia s’utilitza per eliminar el greix de flancs, cintura, cara interna de cuixes, cara interna de genolls, zona lumbar o braços.

La substància s’injecta en el teixit gras i es tolera molt bé. Provoca una inflamació posterior degut a la lisi del teixit gras que desapareixerà en uns dies i que forma part del procés terapèutic.

És un acte ambulatori que es du a terme a la mateixa consulta, i el pacient es pot incorporar immediatament després a la vida normal, encara que ha de portar un sistema de contenció, com una faixa o mitges que facin pressió a la zona durant els tres o quatre dies següents a la intervenció.

Generalment, els objectius s’aconsegueixen amb una mitjana d’entre una i quatre sessions depenent de la zona, deixant un espai mínim de tres setmanes entre elles. Els resultats màxims s’aconsegueixen en tres mesos.

No hem d’oblidar mai el manteniment amb exercici físic apropiat i una dieta saludable.

tracking