Els pílings químics

Són un procediment estètic senzill i segur

Els pílings químics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els pílings químics són uns dels procediments estètics més populars, ja que són senzills d’aplicar, tenen un perfil de seguretat elevat i ofereixen un resultat amb una relació risc/benefici molt correcta. Un píling químic consisteix en l’aplicació d’una solució àcida sobre la pell, que es deixa actuar durant un període de temps variable i que posteriorment és neutralitzada o retirada. L’àcid elimina les capes més superficials de la pell i permet que aquestes es renovin en els dies posteriors al procediment, fent que l’aspecte de la pell sigui més tens i brillant. Utilitzats de forma periòdica en diferents sessions poden millorar progressivament la mida del porus, les taques fosques (lentígens o melasme), l’acne o fins i tot les arrugues d’expressió més fines. Amb una única sessió, si el píling és superficial, el canvi obtingut és moderat i es percep únicament un efecte flash que pot resultar molt útil per a preparar la pell per a un esdeveniment social.

Existeixen diferents àcids per al píling. Els més habituals són els superficials: el d’àcid glicòlic (35-75%), que s’empra per a minimitzar el fotoenvelliment cutani; i el d’àcid sal·licílic al 30%, molt útil per al tractament de l’acne actiu i de les seves cicatrius.

En resum, el píling químic és un procediment estètic senzill, segur, i que ofereix uns resultats excel·lents si es realitzen periòdicament. La combinació amb d’altres procediments permetrà elaborar un programa de rejoveniment personalitzat per al pacient.

Els pílings "físics"

Actualment s’utilitzen també els pílings “físics” mitjançant el làser fraccionat no ablatiu. Aquest dispositiu permet fer un renovament de les capes superficials de la pell gràcies a l’escalfament de l’aigua dels teixits. L’efecte és més ràpid que el dels pílings químics i el procediment acostuma a ser més còmode i ràpid per al pacient.

tracking