Àfrica, el continent màgic

Miguel Ángel García ha anat tres cops a l’Àfrica per col·laborar amb una comunitat de Massai Mara, a Kenya

Àfrica, el continent màgic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha anat 3 cops a l’Àfrica. Tots tres per col·laborar amb una comunitat de Massai Mara, a Kenya. Considera que són els viatges de la seva vida. El primer cop, l’any 2010, hi va portar 10 quilos de medicaments. El segon cop, el 2012, 20 quilos. L’últim, el 2016, hi va portar una promesa complerta.

“Vaig conèixer un noi, de Madrid, que anava a fer projectes humanitaris a la zona. Gràcies a ell vaig entrar en contacte amb el cap de la tribu i d’allà va sortir la idea de fer algun projecte d’ajuda”. Un cop allà, l’any 2010, el Miguel Ángel va conèixer la història del Noolarami, un noi de la comunitat que no pot caminar. Es va proposar ajudar-lo i així ho va fer. El 2016, va buscar-li una cadira de rodes per poder-li portar. I ho va fer. “Quan van veure que realment portàvem la cadira van quedar sorpresos. La mare del Noolarami es va posar a plorar. Va veure que no hauria de carregar més el fill, que no l’hauria de veure arrossegant-se per terra.”

La màxima il·lusió del Miguel Ángel és fer un d’aquests viatges amb el seu fill, que amb només 7 anys ja li ha demanat per anar-hi i ajudar-lo. “L’Àfrica és un continent que té molt misteri, que té alguna cosa que no es pot explicar, que t’atreu. Qui hi ha estat ho sap.” El proper viatge del Miguel Ángel a l’Àfrica serà pels volts de carnaval, el 2018.

Àfrica, el continent màgic

Àfrica, el continent màgic

tracking