Cinema

El retorn d'Indiana Jones

Harrison Ford ha estat caçat caracteritzat com el personatge per rodar-ne la cinquena entrega

Harrison Ford, caracteritzant Indiana Jones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per a Indiana Jones han passat els anys com per a Harrison Ford, l’actor que ha encarnat el personatge en totes les pel·lícules de la saga. El que no ha canviat és el seu clàssic vestit, que inclou el barret i la jaqueta de color marró. Des de feia uns mesos ja se sabia que el rodatge d’Indiana Jones 5 havia de començar d’un moment a l’altre, però fins ara només s’havien filtrat imatges de les localitzacions. No obstant això, tal com ha publicat el blog IJ Adventure Outpost, Ford ha estat caçat ja caracteritzat com el personatge. De fet, l’actor, de 78 anys, també ha compartit fotos.

Ara com ara resulta força complicat determinar qualsevol detall sobre la trama, ja que Lucasfilm ha mantingut el guió en absolut secret. L’únic que s’aprecia és que l’intèrpret està al set de rodatge juntament amb altres membres de l’equip. Atesa la situació sanitària actual, tots ells van amb la mascareta posada. La nova pel·lícula s’està enregistrant als estudis Pinewood de Buckinhamshire, prop de Londres. També es rodarà en altres localitzacions del Regne Unit.

Indiana Jones 5 té prevista la seva estrena l’any 2022. La pel·lícula no comptarà aquesta vegada amb Steven Spielberg com a director, tot i que sí que figurarà com a productor al costat de dos vells col·laboradors seus, Frank Marshall i Kathleen Kennedy. Pel que fa al repartiment, s’ha confirmat que, a més de Ford, també hi apareixeran Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook i Shaunette Renée Wilson.

tracking