Psicologia

Reprogramar l'inconscient (II)

Determina la nostra vida, tant en rutines diàries com en fets transcendentals en la nostra existència, com pot ser triar parella

Reprogramar l'inconscient (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els programes de l’inconscient són intangibles, però una de les maneres de poder conèixer-los millor és a través de les creences o patrons de conductes repetitius en diferents situacions.

L’inconscient determina la nostra vida, tant en rutines diàries com en fets transcendentals en la nostra existència, com pot ser triar parella, decidir el lloc on viure, què comprem, el rendiment en els exàmens o com parlem a les entrevistes de feina.

L’anomenada PNL (programació neurolingüística) ens permet accedir i reprogramar l’inconscient perquè ens impulsi a actuar a favor dels nostres desitjos i ens permeti fer els canvis que desitgem per tenir la vida que volem.

Es tracta de desactivar programacions que ens van ser útils en el passat però que en l’actualitat ja estan desfasades. Si t’has proposat en més d’una ocasió algun objectiu i no l’aconsegueixes i vols descobrir quina programació inconscient et cal reprogramar pots:

–Observar la forma d’expressar-te. Intenta detectar frases del tipus: “no puc”, “tot em surt malament”, “soc un desastre”. Pensa també com t’han arribat aquestes creences: són de la teva experiència perquè t’han passat abans? O perquè t’ho deia un dels pares, algun professor..?

–Observar les teves emocions. Quan se’t presenten nous reptes sents una por desmesurada? Et sents frustrat perquè no tens la vida que t’agradaria tenir però tampoc fas res per aconseguir-la? Et sents incapaç d’actuar per aconseguir fer realitat els teus desitjos?

tracking