Acupuntura

Ozonopuntura eficaç

L'acupuntura amb gas ozó millora els tractaments

Ozonopuntura eficaç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

’ozonoteràpia és un tractament mèdic que pretén saturar l’organisme amb l’oxigen a través de diversos medis, com el venós, anal o vaginal. Es poden tractar moltes malalties com l’hèrnia discal, l’artrosi o fins i tot l’esclerosi múltiple i l’Alzheimer, i també com a complement a altres tractaments de càncer.

L’acupuntura ja és un tractament oriental molt conegut. A través de Qi es pot curar o millorar moltes malalties, sobretot les malalties psicosomàtiques: colitis ulcerosa, psoriasi, alopècia areata i un gran etcètera.

La combinació entre les dues medicines pot significar un pas de gegant per vèncer molts problemes de salut que fins ara es quedaven embussats. Fa quaranta anys que practico acupuntura i veig que és un tractament físic, natural i sense efectes secundaris, amb el poder de curar moltes malalties. Però com tots els tractaments té les seves limitacions.

Fa uns mesos vaig començar a complementar-la amb el gas ozó i noto que millora els tractaments d’acupuntura amb més rapidesa i amb una eficàcia més àmplia. Anava a casa d’una senyora gran que patia dolor al maluc i al genoll. Milloraven els símptomes però encara li quedava bastant dolor. Provàvem d’injectar l’ozó als punts d’acupuntura i durant la primera nit ja dormia bé. L’endemà pràcticament no li feia mal res. Així em va animar a tractar més pacients amb aquesta nova tècnica, ozonopuntura, i vaig aconseguir sempre millor efecte que amb l’acupuntura simple.

tracking